TIOP-1.1.1-09/1-2010-0069

Tanulói laptop - Cered


A pedagógiai, mószertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése

Cered Község Önkormányzata sikeresen pályázott az Id. Szabó István Általános Iskola részére tanulói laptopok beszerzésére a TIOP-1.1.1-09/1 A pedagógiai módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése pályázaton. A 4. osztályban tanuló diákok valamennyien korszerű IKT eszközt használnak a tanórán és tanórán kívül. Ezek az eszközök internet hozzáféréssel rendelkeznek, így az internet használatot is lesz módjukban a gyerekeknek elsajátítani, gyakorolni, készség szinten használni.

Az eszközök sokoldalú felhasználását a pedagógusok fogják biztosítani a tanórákon, olyan feladatokat készítenek a gyermekek számára, amelyeket interaktív módon, a korszerű eszköz használatával önállóan oldhatnak meg.

A nyertes pályázat lehetővé teszi intézményünkben az esélyegyenlőség biztosítását azon gyermekek számára, akiknek otthonukban nem áll rendelkezésükre internet, számítógép.

A korszerű eszközök elősegítik gyermekeink tehetséggondozását, felzárkóztatását, egyéni fejlesztését. Szolgálják kiemelt feladataink minél teljesebb megvalósítását.


Kedvezményezett megnevezése és adatai:

Id. Szabó István Általános Iskola, Óvoda és Körzeti Könyvtár Intézményfenntartó Társulása nevében eljáró Cered Község Önkormányzata, 3123 Cered, Jókai út 3.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Támogató szervezet megnevezése:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1074 Budapest, Wesselényi út 20-22.
http://nfu.hu


Közreműködő szervezet megnevezése:

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft 1134 Budapest, Váci út 45.
http://esza.hu

Kivitelezés időtartama: 2010.05.03. -2010.12.31.

Támogatás összege: 3 310 800 Ft